• View unanswered postsView active topics

  • My 1st Wolf 3D HUN mod (The Tracey Simpsons Show)

    Discuss Wolf3D and Wolf3D modding/ports

    Postby AshenOne 24 Jun 2018, 17:13

    well that's easy. :)
    AshenOne
    User avatar

     
    Posts: 28
    Location: Hungary

        

    Postby Officer-Michael John 24 Jun 2018, 18:19

    AshenOne wrote:well that's easy. :)


    So,that enemy uses same weapon when player changed weapon?

    E.G:Enemy,Player - Pistol ->Player change to knife then enemy change to knife.

    Ya and enemy doesn't pick up weapon.
    Officer-Michael John
    User avatar

     
    Posts: 167
    Location: Hungary

        

    Postby AshenOne 24 Jun 2018, 18:23

    yeah it's easy
    AshenOne
    User avatar

     
    Posts: 28
    Location: Hungary

        

    Postby Officer-Michael John 24 Jun 2018, 18:25

    Hm. I think,that I need to add in WL_DEF.H,WL_ACT2.CPP,WL_STATE.CPP
    Officer-Michael John
    User avatar

     
    Posts: 167
    Location: Hungary

        

    Postby AshenOne 24 Jun 2018, 18:34

    you should return to discord then, sending your files to somebody to fix your errors :D
    AshenOne
    User avatar

     
    Posts: 28
    Location: Hungary

        

    Postby Officer-Michael John 24 Jun 2018, 18:45

    If I come back then this will be last occasion.
    Officer-Michael John
    User avatar

     
    Posts: 167
    Location: Hungary

        

    Postby Officer-Michael John 03 Jul 2018, 18:11

    I share the more character too. Right,that Homer Clone so as player Homer.

    Image
    Officer-Michael John
    User avatar

     
    Posts: 167
    Location: Hungary

        

    Postby DoomJedi 08 Jul 2018, 15:39

    Can't you use google translate? I'm sure your text will be clearer.

    Seems like a fun project.
    DoomJedi
    User avatar
    Administrator
     
    Posts: 13296
    Location: Israel

        

    Postby AshenOne 08 Jul 2018, 19:27

    AshenOne
    User avatar

     
    Posts: 28
    Location: Hungary

        

    Postby Officer-Michael John 08 Jul 2018, 22:46

    DoomJedi wrote:Can't you use google translate? I'm sure your text will be clearer.

    Seems like a fun project.


    If I use that then other modders do problem,that I use Google Translate.
    Officer-Michael John
    User avatar

     
    Posts: 167
    Location: Hungary

        

    PreviousNext

    Return to General Wolf3D/modding Discussion and tutorials


    Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

    cron