• View unanswered postsView active topics

  • Feedback thread

    Postby Dean 31 Aug 2012, 03:27

    Holy fucking shit, I just managed to log straight in to the forum without having to use the masking site!!! :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:

    I changed internet providers recently so maybe thats had something to do with it! happy happy joy joy!
    Dean
    User avatar
    Team RayCast member
    Team RayCast member
     
    Posts: 1287
    Location: Australia

        

    Postby DoomJedi 31 Aug 2012, 08:18

    Yeah, I knew it's something with internet provider filtering :)
    None of others had the problem.

    Wow, how many smilies....was it THAT horrible? :)

    Hope you'll visit the forum more frequently now :)

    It was smart you're tried/checked.
    DoomJedi
    User avatar
    Administrator
    Administrator
     
    Posts: 12940
    Location: Israel

        

    Postby Dean 03 Sep 2012, 10:26

    It's a damn big relief. I t was way slow and very restrictive but all good now :)
    Dean
    User avatar
    Team RayCast member
    Team RayCast member
     
    Posts: 1287
    Location: Australia

        

    Postby Andy 12 Dec 2012, 02:20

    Since the latest chat box update (I think when you added the private one), the "view new posts" link (and its 2 cousins) don't appear on the forum index page anymore. At first they were above the chatbox IIRC, but now they are gone.

    I can still get to them in a subforum, but can these be restored to the index again?
    Andy
    User avatar
    Team RayCast member
    Team RayCast member
     
    Posts: 443

        

    The following user would like to thank Andy for this post
    Dean

    Postby DoomJedi 12 Dec 2012, 09:21

    I'll check that
    DoomJedi
    User avatar
    Administrator
    Administrator
     
    Posts: 12940
    Location: Israel

        

    The following user would like to thank DoomJedi for this post
    Andy, Dean, Lozer_42

    Postby Tricob1974 13 Dec 2012, 06:06

    Another issue - when you log on as a Guest in the Chat section, the "Log Out" option for the forum vanishes without a trace. All I could do was just exit the page and wait for my Login to time-out and auto-signout. :(
    Tricob1974
    Team RayCast member
    Team RayCast member
     
    Posts: 1385
    Location: Huntsville, Alabama

        

    Postby DoomJedi 13 Dec 2012, 09:32

    Tricob1974 wrote:Another issue - when you log on as a Guest in the Chat section, the "Log Out" option for the forum vanishes without a trace. All I could do was just exit the page and wait for my Login to time-out and auto-signout. :(

    Can't recreate it.
    Can you post a pic?
    DoomJedi
    User avatar
    Administrator
    Administrator
     
    Posts: 12940
    Location: Israel

        

    Postby Tricob1974 14 Dec 2012, 07:33

    StarWolf wrote:
    Tricob1974 wrote:Another issue - when you log on as a Guest in the Chat section, the "Log Out" option for the forum vanishes without a trace. All I could do was just exit the page and wait for my Login to time-out and auto-signout. :(

    Can't recreate it.
    Can you post a pic?
    If I can get Firefox to do screenshots, yes. :)
    Tricob1974
    Team RayCast member
    Team RayCast member
     
    Posts: 1385
    Location: Huntsville, Alabama

        

    Postby DoomJedi 14 Dec 2012, 11:17

    There is an addon for that...does screenshot of all the internet page, even offscreen.
    DoomJedi
    User avatar
    Administrator
    Administrator
     
    Posts: 12940
    Location: Israel

        

    Postby Tricob1974 15 Dec 2012, 01:44

    StarWolf wrote:There is an addon for that...does screenshot of all the internet page, even offscreen.
    Hm ... hope it doesn't interfere with YesScript; that add-on tells the browser to disable certain scripts that crash and/or freeze whenever they start. Many website ads are notorious for these problems. --I-]o
    Tricob1974
    Team RayCast member
    Team RayCast member
     
    Posts: 1385
    Location: Huntsville, Alabama

        

    PreviousNext

    Return to Forum feedback


    Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest