• View unanswered postsView active topics

  • Auto Logout

    Postby Ubermutant 31 Jul 2011, 05:34

    Theres an issue with the forum where it automatically logs me out after about an hour or so.. Getting kinda annoying and tedious when I'm trying to refresh/F5 for important updates :wink: .. Also the option to log in automatically doesnt seem to work either
    Ubermutant

     
    Posts: 16

        

    Postby DoomJedi 31 Jul 2011, 08:18

    First - I'm sorry this happens to you, and I'll try to do what I can to fix it.

    Weird...Especially as I don't experience it on my end...and so seems - all other forum members (other forum members - do you have the same problem?).
    My autologin works most well and never failed.
    So don't even know where to start fixing such a particular user-specific problem.

    Try to delete your cookies maybe?
    Or maybe it's something with your provider or something?
    DoomJedi
    User avatar
    Administrator
    Administrator
     
    Posts: 12979
    Location: Israel

        

    Postby Andy 31 Jul 2011, 11:29

    Never had such a problem. Auto-login always works, never get logged off.
    Andy
    User avatar
    Team RayCast member
    Team RayCast member
     
    Posts: 443

        

    Postby Ubermutant 31 Jul 2011, 12:05

    Its probably because I'm having to use a Proxy to be on the site
    Ubermutant

     
    Posts: 16

        

    Postby DoomJedi 31 Jul 2011, 12:30

    What country are you from?

    Dean uses a proxy too - ask him if he has the same problems.
    He is from Austraila....maybe there is some proxy problem there....

    Needless to say - me and almost all of other forum members need no proxy log in to the forum.
    DoomJedi
    User avatar
    Administrator
    Administrator
     
    Posts: 12979
    Location: Israel

        

    Postby Tricob1974 01 Aug 2011, 03:29

    If you have a Cable Internet connection, it likely won't take you a full hour to read and reply to all new messages. That's probably why people with a faster connection aren't experiencing a problem like this. :)
    Tricob1974
    Team RayCast member
    Team RayCast member
     
    Posts: 1388
    Location: Huntsville, Alabama

        

    Postby Dean 10 Aug 2011, 14:46

    Yes i have to use a proxy to log into the site and yes the auto login doesn't work for me, never has.
    Dean
    User avatar
    Team RayCast member
    Team RayCast member
     
    Posts: 1302
    Location: Australia

        


    Return to Forum feedback


    Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest